tisdag 28 augusti 2012

Ett litet önskemål...

Idag har inte varit en rolig dag för någon av oss dagisfröknar. Så detta inlägg blir lite bittert. Vi märkte på hundarna redan igår att regnet hade gjort helgen stillsam, och idag märktes det ännu tydligare.

Hundarna är hysteriska, bråkiga, busiga, irriterade och ljudliga. 

Vi försöker göra vårt bästa när vi märker att hundarna behöver mer än en vanlig promenad, men vi kan inte göra tillräckligt för alla varje dag. Vi behöver er hjälp.
Är vädret dåligt - kör hjärngympa! När vi gör sånt här på dagis brukar vi antingen köra lite godissök, antingen i gräs eller i barken på ett träd. Ett annat alternativ är att lära hunden lite nya trick och konster. Sånt tycker de är jätteroligt! Annars finns ju de roliga aktiveringsleksakerna i olika svårighetsnivåer.  Vi har låtit alla hundar på dagis testa på de aktiveringsleksaker vi har och ni anar inte vad hundarna kan förvåna. De är riktigt duktiga! Så smarta!

Så mitt tips till er, både för er hunds skull, er egen och vår - ha lite rolig hjärnaktivering. Både när det är sol och ren. Ni kommer få det riktigt roligt tillsammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar