lördag 19 juni 2010

Äntligen

Nu verkar det som om Kennelhostan har börjat släppa sitt grep om våra dagishundar.
Det har varit en rejäl hosta och många har blivit riktigt sjuka.
Denna vecka har ingen hund insjuknat så det känns som om det börjar gå över.
Inkubationstiden är upp till 10dagar så än är faran inte över men vi räknar med att om ingen blir sjuk nästa vecka så har smittan passerats och det är fritt fram för inskolningar veckan efter midsommar.

En del hundar har redan börjat gå på sommarlov så det blir färre och färre hundar nu på dagarna. Vi hoppas på att kunna ta många utflykter nu under sommaren, både att vi åker ut till storskogen och hundöarna men också långa härliga promenader i Solna (oftast blir det Hagaparken).

Denna sommar kommer dagis ha öppet hela sommaren och därför blir det ingen halv avgift. Så glöm inte bort att betala er dagisplats trots att ni är på semester. Vi har då rätten att ta bort er plats och ge den till någon ny hund!!

Då jag (Emelie) flänger runt så mycket nu för tiden kan det kanske kännas som att det är svårt att få tag i mig. Ni kan nå mig på mobilen 073 50 747 13 om det skulle vara nått ni vill fråga eller prata om.

Kursprogrammet för hösten 2010 är nu äntligen klart och kommer ut på hemsidan inom kort. Är det några kurser som ni saknar eller datum som inte passar är ni varmt välkomna att höra av er.
Vår gamlia mailadress kommer försvinna (info@hundenshorna.se) utan det är istället info@hundenshorna.com Så kom ihåg att ändra i era adressböcker.

Ha en fortsatt trevlig helg!

/Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar